De ce merită să alegi un parfum Armani pentru bărbați în 2022

615
De ce merită să alegi un parfum Armani pentru bărbați în 2022

Cauți cel mai bun parfum Armani pentru bărbați? Atunci cu siguranță trebuie să citești acest articol. Deși poate mai cunoscut pentru creațiile din lumea modei decât pentru parfumurile sale, Giorgio Armani este un nume care s-a impus prin calitate și rafinament. Cu o istorie de 40 de ani de succes și reușite, azi știi că primești un produs de calitate atunci când cumperi Armani.

Printre cele mai dorite parfumuri pe care bărbații le comandă online pe https://perfumes.ro/ sunt cele realizate de casa de parfumuri Armani.

Acqua Di Gio Pour Homme

Creat în 1996, Acqua Di Gio Pour Homme a câștigat rapid statutul de cea mai bună apă de toaletă din gama Armani. Este o colonie incredibil de populară, care a generat zeci de imitații și rămâne și azi cea mai vândută aromă Armani din toate timpurile.

Cu un stil acvatic, Acqua Di Gio Pour Homme se deschide într-o explozie de citrice proaspete,  asociate cu flori de iasomie și neroli. Nota centrală excepțional de complexă miroase distinct a sare și a apă de mare, parfumată cu un buchet sălbatic de condimente ingenios îmbinate, fructe, trandafir alb și ierburi verzi. Pentru a completa totul, aroma de mosc joacă un rol central alături de cedru, paciuli și chihlimbar, pentru a oferi  rezistență  în timp parfumului Acqua Di Gio.

Cu o durată medie  de purtare de 4 până la 6 ore, cu o intensitate moderată și inofensivă, Acqua Di Gio Pour Homme este gata să devină apa de toaletă favorită a multor bărbați, care o vor purta zilnic. Dacă încă nu ai încercat un parfum Armani, atunci această apă de toaletă este perfectă pentru a fi prima alegere.

Armani Code

Odată cu succesul imens al Acqua Di Gio, Armani Code pare mai puțin marcant. Dar este oare Armani Code o alegere bună? Absolut, deoarece a fost chiar premiat cu Parfumul Anului în anul 2006.

Un parfum oriental condimentat care se deschide cu note de vârf simple de lămâie și bergamotă, Armani Code surprinde prin notele centrale de anason stelat, flori de măslin proaspete și vii și lemn rășinos de guaiac. Totuși, nu lăsați această introducere ușoară a parfumului să vă păcălească, deoarece baza de piele și tutun a parfumului Armani Code îi conferă o rezistență excelentă.

Armani Code este un parfum destul de persistent dar cu o intensitate moderată. Având în vedere notele sale bogate centrale și baza aromată cu parfum de tabac și tonka, vă recomandăm să-l păstrați pentru a fi purtat atunci când vremea se răcește. Din acest motiv, Armani Code este o alegere excelentă, un parfum de purtat în preajma Sărbătorilor sau de oferit drept cadou de Crăciun.

Emporio Armani

Cea mai interesantă creație a designerului italian de parfumuri,  Emporio Armani este un parfum oriental- lemnos , o apă de colonie excepțional de versatilă, care  poate fi purtată cu ușurință aproape în orice ocazie.

Coaja citricei yuzu japoneză din notele de debut pregătește scena pentru notele de vârf ale lui Emporio Armani, alături de parfum de salvie și cardamom verde pentru a provoca sentimente de uimire și explorare încă de la prima adiere. Nucșoara proaspăt rasă se alătură petalelor de trandafir și rădăcinii de stânjenel în inima parfumului, unde o bază de boabe de tonka și mosc oferă  o bază solidă componentelor mai eterice ale acestui parfum

Cu longevitatea sa moderată și intensitatea abordabilă, Emporio Armani este ideal pentru purtarea zilnică. Dacă  vrei o apă de colonie care să te reprezinte și pe care s-o poți purta la aproape orice ocazie, atunci cu siguranță Emporio Armani este potrivită pentru tine.

Armani Prive – cele 1001 de nopți fermecate ale parfumurilor

Cu cu toate că din partea parfumierul italian nu te aștepți la o colecție dedicată parfumurilor orientale, Armani a reușit în anul 2010 să strângă farmecul tuturor aromelor de inspirație arabă într-o colecție deosebită de parfumuri unisex. Cele 3 staruri ale acestei colecții Oud Royal, Ambre Orient și Rose d’Arabie sunt special destinate pieței din Orientul  Mijlociu, dar au fermecat și europenii prin aromele de vanilie, santal, paciuli, ambră, scorțișoară.

Varietatea de parfumuri Armani permite alegerea unuia pentru fiecare sezon sau ocazie. Puteți cumpăra parfumuri Armani online din colecțiile lansate de-a lungul timpului și vă veți bucura de un parfum perfect de purtat, în orice zi a anului.