Hotelul cu restaurant à la carte are un avantaj considerabil în preferinţele turiştilor

432
Hotelul cu restaurant à la carte are un avantaj considerabil în preferinţele turiştilor

Turismul local la nivel naţional este în creştere în special datorită tichetelor de vacanţă a căror impact se simte în economia naţională. Atunci când alegem hotelul, cei mai mulţi turişti se uită şi la opţiunea de a servi masa în aceeaşi incintă sau măcar în apropiere, de aceea hotelurile care au şi restaurant à la carte au un avantaj considerabil.

Hotelul Bohemia din Bacău este unul din hotelurile care se încadrează în aceste preferinţe, iar Restaurantul Savarin care este amplasat în incinta unității de cazare surprinde cu decorul boem și rețetele absolut geniale.

În cadrul restaurantului Savarin, se poate servi prânzul sau cina a la carte, se pot organiza mese și petreceri private, aniversări, nunți, botezuri, pot avea loc prezentări și ateliere, seminarii, etc. Meniul restaurantului este simplu și curat, conține rețete cu accente internaționale, chiar și asiatice dar și rețete tradiționale specifice zonei pregătite de bucătari pasionați de arta culinară, fini cunoscători de rețete și combinații spectaculoase. Din meniu nu lipsește nici renumita prăjitură Savarină, cea care i-a inspirat pe proprietari să dea numele restaurantului, aceasta fiind totuși preparată după o rețetă proprie. Meniul se pote consulta pe site-ul web www.restaurantsavarin.ro.

Regulat se organizează aici concerte de jazz sau blues pentru a încânta oaspeții.

Hotel Bohemia Bacau
Hotel Bohemia Bacau

Hotelul Bohemia a reușit în cei 7 ani de viață să fie pe placul multora care i-au trecut pragul. Oameni de afaceri, simpli vizitatori, turiști, cu toții au fost încântați de serviciile primite, de atmosfera din cadrul hotelului, de frumusețea  și curățenia camerelor, de arhitectura clădirii.

Hotelul se află la doar 10 minute distanță de Aeroportul George Enescu din Bacău, relativ aproape de centrul orașului, într-un cartier liniștit.

Succesul afacerii se datorează în principal pasiunii, bunului gust și întregii echipe care coordonează activitatea hotelieră.

Hotelul pune la dispoziția oaspeților un număr de 24 de camere, amenajate în cromatici diferite care oferă confort și liniște. Camerele se împart în camere duble standard și camere twin cu două paturi care se pot închiria cu 225 lei/ noapte dacă se ocupă în regim single și cu 265 lei/ noapte dacă le ocupă două persoane. În aceste prețuri este inclus și micul dejun bogat servit în stil bufet suedez. Rezervările se pot face prin intermediul websiteului www.hotelbohemia.ro.

Serviciile suplimentare oferite în regim  gratuit includ: parcare supravegheată non stop, internet wi-fi, cameră pentru păstrarea bagajelor, comenzi taxi, trezirea clienților la ora dorită de către aceștia, acordarea de medicamente și materiale sanitare în cadrul primului ajutor, predarea și expedierea corespondenței, asigurarea umbrelelor în caz de nevoie.

Restaurant Savarin Bacau
Restaurant Savarin Bacau

Contra cost, se poate asigura transferul de la și la aeroport, servicii de spălătorie și curățătorie, minibar, închirieri mașini.

În cadrul hotelului se pot organiza conferințe pentru maximum 25 de persoane, în sala special amenajată dotată cu videoproiector și ecran de proiecție, tablă albă, sistem de sonorizare, internet.

Ştim că este foarte complicat de amenajat şi administrat un restaurant à la carte în interiorul unui hotel, însă avantajele sunt considerabile, deloc de neglijat. Turiştii care vor servi masa aici vor fi mai receptivi la a oferi recenzii despre experienţa trăită şi vor contribui la prezenţa online a locaţiei.