Cauţi în Cluj o fosă septică, o staţie de epurare sau un rezervor pentru apă?

667
Cauţi în Cluj o fosă septică, o staţie de epurare sau un rezervor pentru apă

Foarte multe localităţi din judeţul Cluj încă nu sunt racordate la sistemul centralizat de alimentare cu apă şi canalizare, iar pentru aceştia singura soluţie pentru a avea apă curentă rămâne conectarea la fântână sau un foraj de adâncime pentru realizarea unui puţ de apă.

transport fose septice Cluj

Sistemul acesta necesită o fosă septică individuală pentru eliminarea dejecţiilor din sistem şi a apei utilizate, dimensionată în funcţie de numărul de locuitori al casei.

Achiziţionarea unui produs de mari dimensiuni necesar pentru dotarea locuinţei nu este o misiune uşoară. Fosele septice, staţiile de epurare şi rezervoarele de apă sunt produse uşoare dar voluminoase, de mari dimensiuni, astfel încât transportul acestora nu se poate realiza pe distanţe foarte lungi.

C&O LEADER sisteme de epurare

De aceea, este important să găsim un furnizor din judeţul Cluj cu depozitul situat cât mai apropiat de locuinţa beneficiarului, care să ofere transportul până la adresă.

C&O LEADER SRL este un important producător naţional de fose septice, staţii de epurare şi rezervoare mari din poliesteri armaţi cu fibră de sticlă cu peste 20 de ani de experienţă în domeniu.

oferta fose septice 2023

Firma îşi comercializează produsele prin intermediul site-ului web de prezentare cu magazin online WWW.FOSA.RO şi printr-o reţea naţională de distribuţie şi depozite amplasate strategic în vecinătatea marilor oraşe ce deservesc toate zonele ţării: Bucureşti (2 puncte de lucru, Nord şi Sud), Iaşi, Cluj Napoca, Suceava, Botoşani, Râmnicu Vâlcea şi Focşani.

Depozitul de fose septice, staţii de epurare şi rezervoare din Cluj Napoca este situat pe strada Calea Turzii fn, telefon 0724 645 620. De aici produsele sunt livrate cu autovehicule proprii în toată Transilvania, depozitul din Cluj Napoca deservind toate judeţele din zona de Vest a ţării precum Bihor, Arad, Timiş, Mureş, Maramureş.