Pasca cu ciocolată, cu brânză sau cu smântână – în topul preferinţelor clujenilor de Paşte

32
Pasca cu ciocolată, cu brânză sau cu smântână - care este preferata clujenilor de Paşte

Pe nesimţite parcă, sărbătoarea Paştelui se apropie cu paşi repezi şi este momentul să ne facem planurile de petrecere, rezervările la cabane sau pensiuni şi comenzile de produse tradiţionale specifice nelipsite de pe masa românului.

Cozonacul şi Pasca sunt cele mai cunoscute produse tradiţionale de sărbători din România, acestea fiind disponibile în diverse reţete, mai simple sau mai complexe, pentru toate gusturile.

Clujenii apreciază în mod deosebit produsele tradiţionale de Paşte. Cozonacul şi pasca se află în topul preferinţelor clujenilor.

Bujor este o companie renumită specializată în deserturi tradiţionale româneşti datorită reţetelor sale autentice moldoveneşti şi a ingredientelor de calitate, puse în cantităţi generoase. Firma a devenit cunoscută la nivel naţional datorită notorietăţii cozonacului Bujor, un adevărat reper în domeniu la nivel naţional.

cozonac

Cozonacul Bujor – făcut cu drag, respect şi bucurie

Frământaţi manual, copţi în tihnă şi umpluţi din belşug, într-un proces care durează aproape 10 ore, cozonacii Bujor păstrează reţetele autentice transmise din generaţie în generaţie. Inspirate din Bucovina şi făcute cu ingrediente naturale, fără compromisuri, fiecare felie e o parte din copilărie, din sărbători şi din bucuria meselor împreună. Fiecare felie îţi aduce aminte de o poveste, cu arome bogate şi textură pufoasă, exact aşa cum trebuie să fie un cozonac adevărat.

Cozonacii Bujor sunt disponibili în cantităţi generoase (cozonac mic 1,5 kg şi cozonac mare 2,5 kg), în 3 sortimente:

  1. Cozonac cu nucă, rahat şi cacao
  2. Cozonac cu mac, nucă, rahat şi cacao
  3. Cozonac cu mac şi rahat.

Indiferent de cozonacul preferat, la Bujor veţi fi surprinşi mereu de umplutura generoasă cu nucă, mac, rahat şi cacao şi de calitatea ingredientelor în ansamblu.

pasca cu smantana 

Pasca Bujor – gustul sărbătorilor de Paşte petrecute la Bunica

Făcută după reţete autentice din Bucovina, pasca Bujor este mai mult decât un desert – este simbolul sărbătorilor şi al meselor în familie. Frământată cu grijă, umplută cu brânză fină sau smântână cremoasă şi parfumată cu arome delicate, pasca Bujor păstrează gustul autentic pe care îl ştii de la Bunica. Fiecare muşcătură te duce înapoi în timp, la Paştele copilăriei, cu miros de cozonaci şi bucuria celor dragi alături.

Pască cu ciocolată – Delicioasă şi bogată, cu umplutură fină de ciocolată, aluat fraged, smântână şi gălbenuş de ou. Coaptă cu drag, pentru adevăraţii iubitori de ciocolată.

Pască cu brânză: Pască tradiţională cu brânză – Aromată şi gustoasă, cu brânză fină, smântână, stafide şi arome delicate de portocale şi lămâie. Coaptă cu drag, după reţeta autentică din Bucovina. Comandă acum pasca pe care o făcea Bunica!

Pască cu smântână: Pască tradiţională cu smântână – Fină şi cremoasă, cu smântână, budincă de vanilie, stafide şi arome delicate. Gustul autentic al sărbătorilor din Bucovina. Comandă acum pasca pe care o făcea Bunica!

Cozonacul şi pasca sunt nelipsite de pe masa românilor de Paşte. Pe lângă acestea, mai avem platourile tradiţionale cu prăjituri de casă, ciocolata de casă, cremşnitul şi alte delicii.

Cozonac Bujor SRL este pregătită pentru a face faţă tuturor comenzilor din Transilvania şi asigură livrarea produselor cu succes în Cluj-Napoca până înainte de debutul sărbătorilor. Comenzile se preiau prin intermediul magazinului online www.cozonacbujor.ro sau telefonic 0727 346 234 şi prin e-mail comenzi@cozonacbujor.ro.