17 discuri diamantate cu care faci treabă faină

950
3 discuri diamantate cu care faci treabă faină

Meseriaşii buni ştiu că deşi sunt o multitudine de produse aflate la vânzare astăzi atât în magazinele fizice cât şi în cele online, este foarte greu de găsit un produs de calitate la preţ bun.

Magazinul online TopCeramic.ro este realizat de meseriaşi pentru meseriaşi, oferă un număr mic de produse la vânzare, dar fiecare dintre ele au fost testate şi astfel puteţi fi siguri de calitatea lor.

Un disc diamantat de calitate este esenţial pentru a asigura o tăiere fină şi fără ciobituri pentru o multitudine de tipuri de materiale dure, cum ar fi gresia porţelanată, marmura şi granitul, piatra decorativă, ardezia sau klinker-ul. Tăierea precisă şi fină implică reducerea pierderilor şi a costurilor de amenajare pentru clientul final, care va fi astfel foarte mulţumit. De asemenea, un disc diamnatat de bună calitate poate fi utilizat pentru un număr mai mare de tăieri şi lucrări, astfel sunt costuri reduse şi pentru meseriaş.

În categoria Tăiere – Discuri diamantate sunt oferite un număr de 17 produse, vom prezenta unul dintre acestea.

Disc diamantat TURBO cu diametru de 125 mm

Discul diamantat TURBO cu diametru de 125 mm

TURBO este un disc diamantat cu diametrul de 125 mm şi grosimea de 1,3 mm, potrivit pentru o gamă diversificată de lucrări şi care, Datorită geometriei sale speciale în formă de X asigură o tăiere fină şi fără ciobituri a metarielului prelucrat inclusiv la tăierea în unghi de 45 de grade.

Discul diamantat TURBO este prevăzut cu flanşă întărită, iar orificiile de pe suprafaţa sa asigură o răcire bună la tăiere.

Este potrivit pentru a fi utilizat în tăierea gresiei porțelanate, a granitului, marmurei, pietrii, klinker-ului, ardeziei şi alte materiale asemănătoare.

Discul diamantat TURBO are înălţimea diamantului de 10 mm, se foloseşte exclusiv PENTRU TĂIERE pe polizoarele unghiulare la o viteză maximă de 13200 rotaţii pe minut, NU SE FOLOSEŞTE la şlefuit sau polizat.

Discul diamantat TURBO poate fi comandat de aici.


Accesează https://www.topceramic.ro/13-taiere-discuri-diamantate- pentru celelalte 16 discuri diamantate disponibile.

discuri diamantate