Spaţiile mici pot fi optimizate cu canapele sau colţare extensibile

646
Spaţiile mici pot fi optimizate cu canapele sau colţare extensibile

Mi-aduc aminte cu amuzament de ştirea cu garsoniera de 20 mp din Cluj scoasă la închiriat anul trecut. Un astfel de spaţiu este extrem de mic, nu ne-am putea gândi la el ca la o locuinţă, însă totuşi există. Din câte îmi amintesc în camera de locuit era o mică canapea extensibilă, sincer nici nu se putea altfel.

Mobila NOBLEŢEA CASEI vine cu soluţii pentru cei care dispun de spaţii relativ mici (nu chiar de 20 mp, ceva mai mari) şi oferă canapele şi colţare extensibile. Acest tip de produse sunt foarte potrivite atât pentru dotarea garsonierelor şi apartamentelor compacte, cât şi pentru camerele de la pensiune sau hotel.

Firma îşi propune să inspire cumpărătorii aflaţi în căutarea ideilor inovative pentru mobilarea pensiunilor, hotelurilor dar şi a locuinţelor individuale, prezentând diverse produse de mobilier în format fizic pentru ca aceştia să intre în contact cu calitatea materialelor, design-ul deosebit, atenţia la detalii şi preţurile avantajoase. Alegerea pieselor de mobilier din fotografii prezentate pe internet se poate dovedi de multe ori o idee proastă, produsele finale fiind foarte diferite calitativ de imaginea iniţială. De aceea, vă invităm în magazinul de mobilă NOBLEŢEA CASEI pentru a vă convinge de seriozitatea firmei şi de modul de lucru al acesteia.

Canapea extensibila

CANAPELELE EXTENSIBILE pot fi cu 2, 3 sau 4 locuri şi se extind pentru a se transforma într-un pat confortabil de două persoane.

COLŢAR EXTENSIBIL

COLŢARELE EXTENSIBILE pot fi cu 3, 4, 5, 6 sau 7 locuri şi au pe o latură un sistem care se extinde pentru a deveni un pat confortabil de două persoane.

Mobilarea unei locuinţe noi sau schimbarea mobilei vechi poate fi o provocare atunci când îţi propui să găseşti toate piesele de mobilier într-un singur loc, când trebuie să combini elemente de serie cu altele personalizate pe comandă şi mai ales când nu ai foarte mult timp la dispoziţie pentru toate aceste lucruri.

ACCESEAZĂ CEL MAI NOU MAGAZIN DE MOBILĂ DIN ONLINE ŞI ÎNCEARCĂ MOBILA NOBLEŢEA CASEI, iar dacă nu găseşti pe stoc produsul dorit cu siguranţă se vor găsi soluţii pentru mobilier personalizat pe comandă exact aşa cum îţi doreşti.

O canapea sau un colţar extensibil optimizează spaţiul de locuit, oferind mai mult loc de petrecere a timpului înafara orelor de somn şi o soluţie practică pentru atunci când avem musafiri la dormit.

Modelele de canapele şi colţare oferite de Mobila NOBLEŢEA CASEI pot fi personalizate pe dimensiuni la comandă, astfel încât să se potrivească perfect în spaţiul pe care îl aveţi la dispoziţie. Multitudinea de modele şi culori vă va încânta şi vă asigurăm că veţi găsi modelul pe care să îl îndrăgiţi cu adevărat şi de care să vă bucuraţi o mulţime de ani de acum înainte.

Magazinul de mobilă Nobleţea Casei Suceava vă oferă mobilier personalizat standard şi la comandă pentru Bucătărie, Dormitor, Living, Colţare şi Canapele extensibile, Fotolii, Paturi tapiţate, Scaune şi Mese din lemn masiv.

Pentru consultanţă specializată accesaţi site-ul www.nobleteacasei.ro sau sunaţi la numărul de telefon 0755 487 735