Produse din cauciuc pentru spaţiile de producţie moderne

509
Produse din cauciuc pentru spaţiile de producţie moderne

Cauciucul este un material cu proprietăţi foarte bune pentru a fi utilizat în spaţiile de producţie moderne, asigurând protecţia lucrătorilor.

Pentru a asigura funcționarea optimă a sistemului de transport, este necesară echiparea cu instrumente eficiente pentru transportul și manipularea produselor.

Benzile transportoare asigură performanța și viteza sistemului de transport, ceea ce duce la creșterea producției și la o afacere mult mai profitabilă. Transportorul cu bandă este o soluție robustă și versatilă care asigură manipularea continuă a produselor în deplină siguranță.

Fabricate din cauciuc, benzile transportoare prezintă o mare flexibilitate, hiperrezistență la coroziune, abraziune și o mai bună robustețe pentru a fi utilizate pentru o durată lungă de viață. Sunt potrivite în foarte multe domenii.

Avantajele acestui produs sunt prețul atractiv, producția eficientă și rapidă, rezistența ridicată, durata lungă de viață, îmbinarea și montarea ușoară, posibilitatea de înlocuire/ reparare segmentată, alungirea foarte mică, stabilitatea laterală mare, gama largă de straturi portante şi reducerea semnificativă a timpilor de staționare.

ForcePlast produce benzi transportoare din cauciuc de înaltă calitate, de diferite lățimi și lungimi pentru a satisface cel mai bine cererea clienților. Benzile produse de către ForcePlast sunt produse care pot fi personalizate pentru o linie de producție eficientă. Benzile permit transportul de materiale și produse specifice.

Compania garantează buna funcționare a produselor  și  oferă transportoare care se adaptează oricărui tip de industrie care se confruntă cu provocări majore. Clienții care se angajează să achiziționeze benzi transportoare de la ForcePlast plătesc pentru calitate, rentabilitate și rapiditate.

Esența companiei trece printr-un birou de proiectare capabil să asigure realizări în toate domeniile industriale și tehnice (agroalimentar, manipulare, aeroporturi, logistică, agricultură, industria lemnului, hârtiei, topografică, producătoare de ambalaje, industria producătoare de anvelope, industria auto, etc). Compania produce un număr foarte mare de benzi transportoare pe an pentru o mare varietate de domenii.

benzi transportoare cauciuc

Societatea ForcePlast produce benzi transportoare, covoare din cauciuc, garnituri, role metalice pentru benzile transportoare, razuri pentru lamele utilajelor de deszăpezire, preșuri antibacteriene, furtunuri și roți industriale, dale din cauciuc granulat, manșoane cauciuc.

Mai multe detalii despre aceste produse aflaţi accesând site-ul www.forceplast.ro.