Gestionează cu ușurință impactul schimbărilor legislative

490
Gestionează cu ușurință impactul schimbărilor legislative

Niciodată surprins de modificările legislative cu ajutorul noului modul, Monitorizare proiecte legislative în Sintact.ro.

Platforma profesională de documentare juridică Sintact.ro le asigură utilizatorilor săi opțiunea de a monitoriza proiecte legislative. Cu ajutorul noului modul, „Monitorizare proiecte legislative în Sintact.ro”, aceștia pot monitoriza orice proiect legislativ inițiat la nivelul Camerei Deputaților sau al Senatului, de asemenea pot identifica și urmări proiectele de interes pe baza cuvintelor cheie definite de ei, indiferent de documentul asociat unui proiect legislativ în care apar.

Niciodată surprins de modificările legislative

Noul modul din programul legislativ Sintact.ro le permite profesioniștilor:

  • să monitorizeze toate proiectele legislative indiferent de stadiul în care se află acestea;
  • să consulte proiectele legislative inițiate la nivelul Camerei Deputaților și al Senatului, inclusiv toate documentele associate.

Instrumentele de alertare și monitorizare, dezvoltate exclusiv în Sintact.ro, îi ajută pe utilizatori:

  • să identifice în baza unor criterii proprii de căutare proiectele legislative care le pot influența activitatea;
  • să monitorizeze unul sau mai multe proiecte și să fie alertați ori de câte ori apar modificări legate de conținutul inițiativei sau stadiul acesteia;
  • să urmărească traseului unui proiect legislativ de la inițiativă până la promulgare în lege și forma finală;

Identificarea și monitorizarea proiectelor se poate face după:

  • cuvânt sau cuvinte cheie ce apar în oricare document asociat unui proiect legislativ;
  • numărul unic al unui proiectului legislativ;
  • tematica proiectului legislativ (funcționalitate în dezvoltare);

Toate aceste informații și funcționalități sunt disponibile într-un singur loc, ceea ce face monitorizarea proiectelor legislative mult mai ușoară și eficientă. Platforma Sintact.ro este unica soluție digitală pentru profesioniștii din diverse domenii care doresc să fie la curent cu schimbările legislative și să gestioneze impactul adus de acestea.

Pentru informații pe larg, accesați pagina dedicată noului modul Monitorizare proiecte legislative în Sintact.ro

Wolters Kluwer România

este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație profesională, produse şi servicii pentru sectoarele: fiscal, financiar, de audit, de risc, de conformitate și de reglementare.

Wolters Kluwer România oferă o serie de produse dedicate profesioniștilor din domeniile juridic și economic: Sintact.ro, LexForce, Sintact Analytics și iDrept, baze de date complexe de legislaţie, doctrină şi jurisprudenţă, disponibile online și offline, precum şi o colecție bogată de cărţi şi reviste de specialitate, publicate atât în format clasic, cât și în format digital.

Platforma legislativă Sintact.ro

asigură o gamă completă și unică de caracteristici: cel mai performant motor de căutare și cea mai vastă bază de documente și informații juridice.

Instrument esențial pentru cercetarea legislației, jurisprudenței și doctrinei, Sintact.ro include peste 15 milioane de hotărâri judecătorești, legislația românească și europeană, fluxuri (civile și fiscale), comentariile specialiștilor în domeniu pe marginea principalelor legi și coduri, edițiile complete ale revistelor române de drept și multe alte informații juridice.

Wolters Kluwer România

Bd. Tudor Vladimirescu nr. 22, Clădirea Green Gate,
Etaj 6, București 050881, România

ro-marketing@wolterskluwer.com

wolterskluwer.com/ro-ro