Albește-ți dinții mult mai ușor și fără durere cu noile tehnologii

663
Albește-ți dinții mult mai ușor și fără durere cu noile tehnologii

Ce este albirea dinților cu laser?

Albirea dintilor cu laser este o modalitate sigură și eficientă de a îndepărta petele care îți pot face zâmbetul să arate plictisitor și inestetic. Petele de pe dinți pot fi rezultatul lucrurilor cotidiene precum anumite alimente sau băuturi, dar și al medicamentelor, îmbătrânirii, igienei bucale proaste sau pur și simplu a factorilor genetici. Atunci când un dentist supraveghează procedura, albirea dinților cu laser este o modalitate sigură de a îndepărta aceste pete fără a deteriora gingiile sau dinții. Zâmbetul tău se va lumina cu șapte nuanțe în doar 30 de minute sau până la 12 nuanțe într-o oră.

Beneficiile albirii dinților cu laser

Există multe avantaje în utilizarea albirii dinților cu laser, spre deosebire de alte proceduri de îndepărtare a petelor. Albirea este o procedură eficientă care îndepărtează petele de peste tot, nu doar de pe suprafața dinților. Albirea dintilor cu laser este, de asemenea, mai rapidă; vei vedea rezultate vizibile într-o singură sesiune. Mai mult decât atât, acest proces este mai puțin dăunător. Nu necesită echipamente sau dispozitive care pot irita gingiile și nu există efecte secundare. Laserul înlocuiește produsele abrazive de albire care deteriorează adesea smalțul dinților. Cel mai important este faptul că rezultatele sunt de lungă durată.

Cine ar fi un candidat bun pentru albirea dinților cu laser?

Persoanele cu cele mai multe tipuri de pete sunt candidații excelenți pentru a obține dinți mai strălucitori. Desigur, cantitatea exactă de albire pe care o poți obține va depinde de tipul de pete pe care le ai. Medicul dentist te poate ajuta să determini dacă ești un candidat bun pentru această procedură.

De ce albirea dinților cu laser este cea mai bună opțiune?

Pe lângă faptul că este o modalitate sigură și eficientă de a-ți lumina zâmbetul, albirea dinților cu laser este singura procedură la cabinet care este special formulată pentru a evita sensibilitatea. Pe lângă luminozitatea dinților, ajută la îndepărtarea plăcii dentare împreună cu petele – placa poate slăbi smalțul dinților în timp. Daca vrei ca zâmbetul tău să pară mai alb și mai sănătos, albirea dinților cu laser este alegerea potrivită pentru tine.

Unde poți să îți albeștii dinții cu laserul?

Dacă ești din Bacău, vizitează clinica DentiService pentru a începe tratamentul de albire a dinților cu laser.

La DentiService vei întâlni o echipă dedicată pacienților și nevoilor lor, personal medical specializat, tehnologie de ultimă generație.

DentiService este clinica renumită pentru tratamente complexe realizate cu succes, care redau și mențin sănătatea dentară.