Participă la Târgul IMM pentru industria IT și 4.0 în 22-24 Noiembrie 2023

31
Participă la Târgul IMM pentru industria IT și 4.0 în 22-24 Noiembrie 2023

În 22-24 noiembrie 2023 are loc la Cluj Innovation Park Târgul pentru IMM-uri din sectorul IT și industriile 4.0. Ai posibilitatea să îți prezinți produsele sau serviciile tale în cadrul târgului care va avea loc la Cluj Innovation Park. În plus, dacă ești eligibil, primești și o sumă forfetară de 2500 de lei.

Târgul IT & Industrii 4.0 este un eveniment expozițional care are ca scop prezentarea și promovarea ultimelor inovații și tendințe din domeniul tehnologiei informației și al industriei 4.0, organizat de A.I.M.M Cluj-Napoca. Acesta adună sub acoperișul său companii, experți și profesioniști din ambele domenii, oferindu-le o platformă pentru a-și prezenta produsele, serviciile și soluțiile inovatoare.

Evenimentul se concentrează pe convergența dintre tehnologia informației și industrie, sub umbrela conceptului Industriei 4.0. Industria 4.0 reprezintă o revoluție tehnologică care integrează tehnologii avansate, precum internetul lucrurilor (IoT), big data, inteligența artificială, roboții colaborativi și imprimarea 3D, pentru a transforma și îmbunătăți procesele de producție și management din industrie.

Link-ul de înscriere este:

https://www.timm-cluj.ro/about-the-event-3/

Mai multe detalii găsiți la:

https://www.timm-cluj.ro/