Distribuitori clujeni de tablă faină pentru acoperiş

691
Distribuitori clujeni de tabla faina pentru acoperis

Țigla metalică este un material de încredere fiind unul dintre cele mai solicitate materiale pentru acoperișuri. Este realizată din oțel galvanizat sub formă de foi subțiri, dar foarte durabile. Instalarea unui acoperiș din țiglă metalică este simplă.

Acoperișurile metalice se caracterizează prin estetică ridicată și fiabilitate structurală.

Plăcile metalice sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri și culori, ceea ce îți permite să îți personalizezi complet casa. Construcțiile cu un astfel de acoperiș arată prezentabil și elegant.

Distribuitori clujeni de tabla faina pentru acoperis

Un acoperiș metalic este proiectat să reziste la foc și vânt de până la 150 km/h. Nu este foarte sensibil la pete și mucegai. Folosit în mod tradițional în regiunile cu climă, acest material este rezistent la orice vreme nefavorabilă (grindină, zăpadă) și la diferențe mari de temperatură. În regiunile cu multă zăpadă, este recomandat să se instaleze opritoare de zăpadă.

Datorită caracteristicilor structurii acoperișului cu țiglă metalică, acesta poate servi timp de o jumătate de secol. Țigla metalică are durata de viaţă mai mare decât învelitorile tradiţionale din țiglă ceramică sau tablă zincată, fiind compatibilă cu orice tip de construcţii: case, blocuri de locuinţe, case de vacanţă, spaţii comerciale, hale industriale, proiecte de renovare sau construcţii noi.

Rufster este una dintre cele mai apreciate mărci de acoperișuri metalice de pe piața românească.

La Rufster, clienții pot găsi: țiglă metalică, tablă cutată, tablă click, elemente profilate, sisteme de drenaj, folie anticondens, ștacheți metalici, casete pentru fațadă și profile din gips carton.

Rufster este o marcă prietenoasă, dedicată, activă, modernă, practică și adaptabilă. Produsele Rufster sunt fabricate în linii de producție moderne, complet automatizate.

Distribuitori clujeni de tabla faina pentru acoperis

Rufster produce 4 feluri de țiglă metalică, cu profile distincte: țiglă metalică Celesta, țiglă metalică Nova, țiglă metalică Aqua 3D și țiglă metalică Terra.

Ţigla metalică Celesta este un tip de ţiglă cu un aspect mai masiv, grație geometriei optimizate și se apropie ca și design foarte mult de ţigla ceramică.

Ţigla metalică Nova reprezintă un profil deosebit de ţiglă prin geometria sa bogată. Aceasta imită destul de bine aspectul ţiglei Mediteraneene, cu multe rotunjimi simetrice alternante.

Ţigla metalică Aqua 3D  este un alt profil eficient şi aspectuos, foarte modern, potrivit oricărui proiect de acoperiş metalic rezidențial sau privat.

Ţigla metalică Terra reprezintă un profil echilibrat şi solid, cu caracter nobil mulțumită aspectului distins, adaptându-se foarte uşor atât clădirilor vechi cât şi clădirilor noi.

Distribuitori clujeni de tablă faină pentru acoperiş

Te invităm să afli mai multe detalii despre produsele Rufster. Pentru oferte de preț și măsurători, ia legătura cu cel mai apropiat revânzător Rufster din zona Clujului: www.rufster.ro/distribuitori.php

GRIMI CONSTRUCT SRL CLUJ-NAPOCA
Str. TRAIAN VUIA, NR. 128
0744 676 546
IT LAND SRL DEJ
Str. MIRCEA CEL BATRAN, NR. 9
0746 218 646
TECTUM STEEL CLUJ-NAPOCA
Str. PLEVNEI, NR. 78
0741 290 780
BANYOI SRL LIVADA
Str. PRINCIPALA, NR. 68
0742 212 490
HORVIMEX SRL MOCIU
Str. PRINCIPALA, NR. 82
0762 256 565
REDES ART SRL CLUJ-NAPOCA
Str. AUREL VLAICU
0752 406 152