Aplicații diverse care au la bază plasă împletită zincată

765
Aplicații diverse care au la bază plasă împletită zincată

Plasa de sârmă împletită este o variantă economică ce poate servi la împrejmuirea  unui teren dar nu numai, întrucât are un cost mai mic în comparație cu alte variante de împrejmuire disponibile pe piață. Acest tip de plasă este ușor de asamblat, chiar și de către persoane nespecializate.

Plasa împletită poate fi acoperită cu zinc sau plastificată adică galvanizată și acoperită cu un strat de PVC. Plasa împletită zincată are avantajul de a fi flexibilă, ceea ce face posibilă închiderea unui teren denivelat sau neuniform. Întrucât plasa împletită are o bună capacitate de a copia pământul, este folosită pentru a îngrădi case și alte imobile, grădini sau pentru a împrejmui păduri și pășuni.

Pentru a face un gard cu plasă împletită, sunt necesare și alte elemente precum stâlpi de gard, țevi, sârmă de legare, etc. Pentru împrejmuirea zonelor rezidențiale și agricole, cu ajutorul plasei de gard zincate te poți simți în siguranță.

De ce să alegi o plasă de gard zincată împletită? Deoarece tehnica de împletire a firelor de sârmă ajută la realizarea unor ochiuri flexibile de plasă zincată, care transformă orice gard de plasă într-o soluție eficientă de delimitare a spațiului.

Totuși, plasa împletită zincată nu este potrivită doar pentru garduri ci și pentru alte aplicații. Plasa împletită este perfectă ca și material de armare pentru ciment, ipsos, etc dar și în domeniul industrial, agricol, administrativ, rezidențial.

Plasa împletită zincată comercializată sub marca ARMURA® este o plasă cu un grad mare de adaptabilitate și poate fi utilă pentru multiple aplicații. Ca detalii tehnice putem spune că plasa are o grosime de 1.8 mm, 2 mm sau 2.8 mm, înălțimea cuprinsă între 1250 și 2000 mm, diametrul unui ochi este de 50 mm, iar lungimea unui val este 10 metri.

Un lucru important referitor la plasa împletită zincată ARMURA® este că îmbinarea capetelor se face prin răsucirea firelor și nu prin îndoirea lor. Fiecare val produs se livrează cu piesa de îmbinare necesară. Deoarece este produsă din sârmă din oțel inoxidabil, ARMURA® garantează pentru o durabilitate lungă de timp în cazul acestui produs.

Plasa împletită zincată este eficientă din punct de vedere practic și accesibilă tuturor celor care nu dispun de un buget mare pentru proiectele lor.

Valuri de 10 metri plasa impletita zincata Cluj